Care sunt carbohidratii rai

Ati auzit vreodata termenul „paine”? Cookie-urile, prajiturile, biscuitii, painea si asa mai departe nu va vor oferi prea multe beneficii pentru cresterea sanatatii. De fapt, acesti carbohidrati pot duce la simptome cum ar fi ceata cerebrala, oboseala, stresul gastrointestinal, cresterea in greutate, vederea slaba, tulburarile de concentrare, diabetul si, de asemenea, pot creste riscul bolilor autoimune. Daca doriti sa aflati mai multe despre asta, va recomand o carte numita Brain de cereale.

Intoleranta la gluten este o conditie foarte frecventa pentru multi oameni si apare atunci cand consumati orice contine grau, secara sau orz. Desi puteti  sa va testa pentru acestea, testele dau notoriu rezultate negative, astfel incat cel mai bun mod de a spune daca aveti o sensibilitate la gluten este sa eliminati complet glutenul din dieta dvs. timp de doua luni pentru a vedea cum va simtiti. Multi oameni simt o diferenta intre noapte si zi si nu s-au uitat inapoi.

Este important sa va mentineti santatea in control si sa vedeti care sunt alimentele sau ingredientele din alimente care va fac rau. De asemenea, este extrem de important sa eliminati acesti carbohidrati rai din  alimentatie (cei enumerati mai sus) pentru a preveni macar o parte din maladiile pe care le puteti avea din cauza alimentelor nocive. Desigur, cu totii dorim sa consumam cand o prajiturica, dar sa nu facem un obicei din acest lucru.